Skip to main content

Promosi Kraf Sempena Kempen Beli Barangan Malaysia 2022 @ Publika Shopping Gallery

16 Oktober 2022

UKAS - Inisiatif Promosi Kraf Bantu Pasarkan Produk Usahawan & Komuniti Kraf

Inisiatif Promosi Kraf Sempena Kempen Beli Barangan Malaysia 2022 telah dapat membantu usahawan dan komuniti kraf untuk memasarkan produk mereka secara terus kepada pengguna.

16 Oktober 2022

Sinar Harian - Beli barangan Malaysia bantu rangsang ekonomi domestik

Peningkatan tren hasil jualan Kempen Beli Barangan Malaysia (KBBM) 2022 membantu merangsang ekonomi domestik, kata Menteri Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna, Datuk Seri Alexander Nanta Linggi.

16 Oktober 2022

Berita RTM

Kolaborasi MOTAC-KPDNHEP, bantu usahawan dan komuniti kraf pasar produk terus kepada pengguna

16 Oktober 2022

Suara Merdeka

Majlis Penutup Promosi Kraf sempena Kempen Beli Barangan Malaysia @ Publika 2022* anjuran *Kraftangan Malaysia* dengan kerjasama *Kementerian Perdangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna

16 Oktober 2022

Utusan Online

Promosi Kraf Sempena Kempen Beli Barangan Malaysia berlangsung pada 10 hingga 16 Oktober 2022 di pusat beli-belah Publika, Kuala Lumpur dengan penglibatan 30 usahawan dan komuniti kraf.

16 Oktober 2022

Malaysia Kini

Promosi ini memberi peluang kepada orang ramai untuk membeli pelbagai jenis produk kraf tempatan dengan harga berpatutan dan pembeli berpeluang mendapat rebat baucar RM30 dengan setiap pembelian gandaan RM100 ke atas semua produk yang dijual antaranya batik, seramik, piuter, produk kayu, aksesori dan dekorasi kraf.

bahasa sharing button Bahasa Melayu
faq sharing button FAQ
hubungi sharing button Contact Us
aduan sharing button Feedback
sitemap sharing button Site Map