• Utama
  • Profail
  • Anak Syarikat
  • Syarikat Pemasaran Karyaneka Sdn. Bhd.

Syarikat Pemasaran Karyaneka Sdn. Bhd.


 

Syarikat Pemasaran Karyaneka Sdn. Bhd. merupakan syarikat yang dimiliki sepenuhnya oleh Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia atau Kraftangan Malaysia yang merupakan agensi di bawah Kementerian Pelancongan, Seni dan Budaya Malaysia

Gabungan Karya dan Aneka yang membentuk kata Karyaneka jelas menandakan satu jenama untuk produk kraf terutamanya hadiah dan cenderahati premium. Sejak tahun 1982, Karyaneka telah menjadi jenama yang mewakili produk kraf tangan dari usahawan dan tukang kraf yang terbaik di Malaysia.

Sejak lebih 30 tahun yang lalu, Karyaneka telah dipertanggungjawabkan untuk membangun dan mengembangkan industri kraf melalui pemasaran dan jualan, melalui pelaksanaan acara-acara promosi selain melalui inisiatif lain untuk mempromosikan kraf tangan Malaysia ke serata dunia..

   

MISI
1. Mendayamaju ekonomi dan kedudukan pengeluar kraf kecil dari pelbagai kaum dari skala mikro ke skala sederhana hingga peringkat antarabangsa.
2. Memelihara dan mengekalkan identiti kraf Malaysia.

   

VISI
Mengekalkan status peneraju utama dalam industri kraf tempatan dan dikenali sebagai pusat sehenti hadiah dan cenderahati kraf Malaysia.


Hubungi kami:
Syarikat Pemasaran Karyaneka Sdn.Bhd
Level 3, Bangunan Sri Anjung, Kompleks Kraf Kuala Lumpur,
Section 63, Jalan Conlay, 50450 Kuala Lumpur.
Tel : +03 2164 9907/9908 Fax : +603 2164 9901

E-mel : Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Laman web : www.karyaneka.com.my

Pengurus Besar : Puan Norizmah binti Mustafa​

     

Sebarang pertanyaan dan cadangan mengenai produk, boleh hubungi kami melalui E-mel Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. @ di talian 03-21649907. ​

Facebook
Twitter
Instagram
Kod QR
RSS
Kod QR
Scan Kod QR pada telefon pintar anda untuk versi mudah alih.